Home » Ons Aanbod » De Gebittenwinkel » Waar kunt u ons vinden » De Gebittenwinkel Alkmaar

De Gebittenwinkel Alkmaar

Adresgegevens

De Gebittenwinkel Alkmaar
Noorderkade 2d
1823 CJ Alkmaar
Tel.: 072-5114163

Sinds 1 januari 2009 is in het Kwakelhuis aan de Noorderkade de Gebittenwinkel gevestigd. Het Alkmaarse bedrijf vervaardigd in samenwerking met tandartsen en implantologen kunstgebitten (op implantaten).
De Gebittenwinkel is aangesloten bij een landelijke keten om mensen met een kunstgebit extra service te kunnen bieden. Dus bent u op vakantie en gebeurt er iets met uw kunstgebit, dan kunt u altijd bij een van de vele Gebittenwinkels terecht.

Deze extra service is kenmerkend voor De Gebittenwinkel. Persoonlijke aandacht en service staan hier voorop. Samen met de patiënt wordt een perfect passend kunstgebit gemaakt met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. De stand en kleur van de tanden worden met zorg bepaald.
In Nederland hebben ongeveer 3 miljoen mensen een kunstgebit. Een miljoen mensen hebben daar dagelijks last van. Het kunstgebit past niet goed, het zit te los of ermee eten is lastig. De behandelaar van De Gebittenwinkel kan deze problemen snel en efficiënt verhelpen.
“Een prothese moet goed passen,” zegt René Kok van De Gebittenwinkel. “Zolang een patiënt niet tevreden is over de pasvorm en de esthetiek, wordt het kunstgebit niet definitief afgewerkt.”
Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor implantaten. De reactie is vaak “dat had ik tien jaar eerder moeten doen,” aldus Kok. Hij is een Klinisch Prothese Technicus met ervaring op het gebied van patiëntbehandeling.
Heel belangrijk vindt De Gebittenwinkel het overleg met de tandarts voor de medische kant van de zaak. Er is dan ook een goede samenwerking.
Tijdens uw bezoeken aan De Gebittenwinkel wordt u altijd door uw vaste behandelaar geholpen. Dit is tevens degene die uw kunstgebit of implantaten verzorgd. Het is belangrijk om te weten dat de meeste zorgverzekeraars iedere vijf tot zeven jaar een nieuw kunstgebit vergoeden.
De situatie in uw mond verandert naarmate u ouder wordt, dus een regelmatig controle is zeker geen overbodige luxe.
Indien ook u niet helemaal tevreden bent met uw huidige kunstgebit, helpen wij graag.
U kunt daarom vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis 1e consult.

Tot zien in de gebittenwinkel Alkmaar!

René Kok
De Gebittenwinkel Alkmaar