Home » Ons Aanbod » De Gebittenwinkel » Waar kunt u ons vinden » De Gebittenwinkel Voorburg

De Gebittenwinkel Voorburg

Adresgegevens

De Gebittenwinkel Voorburg
Prins Bernhardlaan 3a
2274 HT Voorburg
T 070-3649031

Mutcho Aliyev - Klinisch Prothese Technicus

Mijn naam is Mutcho Aliyev en ik heb de vijfjarige IVT (Instituut Vakopleiding Tandtechniek) opleiding gevolgd en de Klinisch Prothese Technicus (KPT) cursus afgerond.

Sinds 1 januari 2008 ben ik KPT-er in de Gebittenwinkel Voorburg en ben ik bevoegd om nieuwe gebitsprothesen aan te meten en te vervaardigen. Gedurende uw hele behandeling overleg ik met een ervaren tandarts-implantoloog in Den Haag.

In de Gebittenwinkel Voorburg worden uitneembare kunstgebitten (volledige en partiële kunstgebitten, implantaatgedragen gebitsprothesen en frames) vervaardigd. Daarnaast worden veelvuldig reparaties uitgevoerd. Vanzelfsprekend blijven wij ons bijscholen op technologisch gebied en kunnen wij u voor wat betreft de ontwikkelingen op prothesegebied van dienst zijn. Wij adviseren u hiervoor ons FlitZ® prothese concept.

Vakkundig en passievol zie ik er op toe dat uw gehele behandeltraject goed verloopt en dat het resultaat voldoet aan de hoge eisen die wij aan ons zelf stellen en die u als patiënt van ons verwacht.

Bent u ontevreden met uw kunstgebit? Maak een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Tot ziens in de Gebittenwinkel Voorburg!

Mutcho Aliyev