Home » Ons Aanbod » Gebitbescherming » Gebitbeschermers » Aanschaffen

Aanschaffen gebitsbeschermer

Wilt u een op maat gemaakte gebitbeschermer, dan kunt u uit de volgende mogelijkheden kiezen:

  • een hapdag bezoeken, zie onze webshop
    (agenda hapdagen & aanmelden hapdag).
  • een thuispakket bestellen, zie onze webshop
  • een afdruk laten maken bij uw tandarts of orthodontist

Hapdag

SPTL bezoekt meer dan 150 hockeyverenigingen waarbij wij de sporters de mogelijkheid bieden een op maat gemaakte gebitsbeschermer aan te schaffen. De 'agenda hapdagen' vind u terug in onze  webshop.

Thuispakket

Wilt u liever niet de deur uit dan is ons thuispakket wellicht iets voor u. U maakt zelf eenvoudig thuis de afdruk en na ± 7 werkdagen ontvangt u uw bestelde gebitsbeschermer in huis. (niet geschikt voor beugels). Bestel een thuispakket in onze webshop en maak gebruik van iDEAL om uw bestelling online te betalen.

Afdruk via tandarts of orthodontist

U kunt ook bij uw tandarts of orthodontist een afdruk(ken) laten maken, uiteraard kunt u ook bij één van onze partners terecht. Inmiddels vervaardigen wij gebitsbeschermers voor meer dan 2000 tandartspraktijken! De afdruk(ken) kunnen naar ons worden opgestuurd, na ± 7 werkdagen na ontvangst van uw afdruk verzenden wij uw mondbeschermer. De afdruklepel(s) ontvangt u schoon retour bij uw mondbeschermer. Houdt u er wel rekening mee dat de tandarts een vergoeding mag berekenen van ± € 24,- oftewel code M61 voor het maken van de afdruk.