Home » Ons Aanbod » Gebitbescherming » Gebitbeschermers » Garantie & nazorg

Garantie & nazorg

Garantie

Wij geven garantie op de pasvorm voor sporters in de wissel fase van 1 jaar / seizoen. In de gebitsbeschermer wordt ruimte uitgespaard voor de tanden en kiezen die nog moeten doorkomen. Past de gebitsbeschermer binnen een jaar/seizoen niet meer omdat er is gewisseld dan passen wij dit kosteloos aan. Lukt het aanpassen niet meer dan maken wij kosteloos een nieuwe. Het aanpassen van een gebitsbeschermer kan op de hapdagen (klaar terwijl u wacht) of u kunt de gebitsbeschermer opsturen met het gipsmodel (retour na max. 3 dagen).

Wij kunnen geen garantie geven op het niet meer passen of lekker zitten van een gebitsbeschermer als gevolg van bijten / kauwen.

Nazorg

Bij uw gebitsbeschermer ontvangt u uw gipsmodel, bewaar deze goed. Indien wij een aanpassing moeten doen aan uw gebitsbeschermer kan het nodig zijn dat wij een model moeten gebruiken.  

Gebruiksduur

Gebruiksduur is afhankelijk van kaak, snelheid van wisselen en hoe wordt een gebitsbeschermer gebruikt. Gebruik je gebitsbeschermer waarvoor deze bedoeld is, ga er niet op kauwen of bijten, daar kunnen ze niet tegen!!

Onderhoud

Het beste kunt u na het gebruik van uw gebitsbeschermer deze afspoelen onder de kraan, afdrogen en opbergen in uw doosje. 1 keer in de week schoon borstelen met tandpasta, blijft de gebitsbeschermer lekker schoon en ruikt deze fris. Belangrijk: bij het schoonmaken géén heet water gebruiken! Gebitsbeschermers zijn niet geschikt voor in de wasmachine of droger!!

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing is bedoeld om de sporters op een paar belangrijke punten te wijzen waardoor zij langere tijd plezier hebben van hun gebitsbeschermer.

Belangrijkste punten waar u op moet letten zijn:

  • Ga niet knippen of snijden in de beschermer
  • Schoonmaken van de gebitsbeschermer alleen met koud water
  • Gebruik geen mondspoelmiddelen of reinigingsmiddelen
  • Niet kauwen op de beschermer, hiervan gaat ie kapot
  • Stel de gebitsbeschermer niet bloot aan extreme hitte als een wasmachine of droger
  • De gebitsbeschermer is voor u gemaakt en dus niet voor iemand anders

Zie ook onze rubriek meest gestelde vagen.